Haj 2013 nyár

június 30th, 2013

Hali!

Hajdívat 2013 nyár:

 1. Klasszikus alacsony copf

  Talán magyarázatot sem igényel az, miért tartják unhatatlanul a copfokat a legpraktikusabb nőies hajviseletnek. Azonban arra figyeljünk, hogy a megkötést takarjuk egy köré tekert tinccsel, amit a copf alatt kis hajcsattal rögzíthetünk.

  A rohanó hétköznapokban, vagy különleges alkalmakra is hordhatjuk, alacsonyan vagy akár egész magasan, a fejtetőre emelten is.

 2. Különleges hajtott konty

  A előző copf elkészítésétől alig eltérő képpen kell elkészíteni ezt a nem mindennapi frizurát. Kössünk – egy hajgumi segítségével – egy alacsony copfot úgy, hogy az utolsó mozdulatnál ne húzzuk át a hajgumin csak félig a hajat. A fennmaradó hajvég alsó részével tekerjük át a megkötés mentén, hogy a gumi rejtve maradjon, majd hajcsattal rögzítsük.

  A fennmaradó hajvéget osszuk két részre, hajtsuk át egymáson keresztben, vasaljuk ki és fújjuk át hajlakkal, így díszítve a kontyot. Apró hajcsatokkal rögzítsük a hajvégeket a kontyhoz.

 3. Göndör, retro stílusban

  Kis hajcsavarókkal érhetjük el ezeket a páratlanul gyönyörű copfokat! Csak a haj alsó felét tekerjük fel a hajcsavarókra, hajszárítóval szárítsuk át, majd bontsuk kis és rázzuk szét ujjainkkal a fürtöket. Hajlakkal fixáljuk.
 4. Tengerparti hullámok

  A könnyed nőiességet szimbolizáló laza hullámok az idei napsütésben is szemeket fognak gyönyörködtetni!

  A legegyszerűbben úgy készítheted el, ha egy henger formájú hajkefével szárítod át a hajad. Az első tincseket mindig elölről hátra fele csavarva szárítsd!

 5. Szélfújta haj középválasztékkal

  Ha ovális fejformád és viszonylag magas homlokod van, a középválaszték nagyszerűen fog állni!

  Legyen bár egyenes, hullámos vagy göndör a hajad, ehhez a frizurához egyszerűen szárítsd be természetesen.

 6. Magas konty a meleg napokra

  Nemcsak strandok kedvenc frizuráját láthatjuk, de komoly mindennapi hajviseletet is, amelyet akár munkába is hordhatunk!

  Figyelj arra, hogy a hajad szorosan be legyen kötve, hogy a nap folyamán ne okozzon gondot a frizura. A kósza hajszálakat hajlakkal “ragaszthatod” a helyükre.

 7. Alkalmi magas konty

  Egy nő legszebb éke lehet egy ilyen frizura, melyet magasan a fejtetőn hordva, tupírozással “dúsított” hajából köthet az ember lánya.

  A magasra kötött copfot tupírozó fésűvel fésüljük át, majd szedjük szét a hajat a közepénél, hogy körben egyforma hajmennyiség legyen mindenhol (mintha pompom “ülne” a fejünkön), majd egy sűrű fésűvel simítsuk le a felső tincseket és a hajvégeket kis hajcsatokkal hajtsuk a konty alá.

 8. Egyenes haj oldalválasztékkal

  Az egyszerű dolgoknál nincs nagyszerűbb, így van ez a frizurák esetében is. Az ápolt, fényes hajat egyszerűen hordjuk kiengedve, egy sikkes oldalválasztékkal, a fül mögé téve.
 9. Csinos hajpánt csavart tinccsel

  Hajpántok tömkelegével találkozhatsz a csecsebecsés üzletekben, érdemes idénre is néhány új darabbal beújítani!

  De ezúttal ne csak úgy, a megszokott módon hordd, hagyj ki elöl egy tincset, azt csavard be és hajcsattal rögzítsd a hajpánt mögé.

 10. Félig kiengedett hajviselet fonott megoldással

  A fonott hajak idén is fénykorukban vannak, csak legyen kivel elkészíttetni a szebbnél szebb fonott hajkölteményeket!

  Ha jól áll a félig kiengedett frizura, ezzel az egyedi megoldással minden viseleted alkalmivá válhat!

 11. Konty átfedéssel

  Nem egy szokványos elegáns hajviselet, elkészítése mégis hihetetlenül egyszerű. A haj elülső tincseit egyszerűen ne fogjuk be a hajgumival kötött alacsony kontyba. A kimaradt hajat osszuk ketté a középválasztéknál, majd mindkét felet még ketté.

  A fülhöz közelebb eső tincsekkel “borítsuk” be a kontyot úgy, hogy fedjék egymást, a végüket több ponton hajcsattal rögzítsük. A fennmaradó tincsekkel is keresztben fogjuk át a kontyot, és ezt is hajcsattal fixáljuk a konty alá.

 12. Szalagos hajpánt tupírozott konttyal

  A 50-as évek hajstílusát idéző tupírozott frizura kifinomult, elegáns hajviselet lehet alkalmi öltözeteinkhez. A szatén hajszalag kislányosan nőies bájt kölcsönöznek a hajnak. Egy ilyen frizura mellé mindenképp emeljük ki szemeinket és hordjunk hozzá egy, a stílusában a kort idéző ruhát.

forrás: bien.hu

Sziasztok: Laura!!!!!

 

a

Kommentelés lezárva.